Livrare gratuita în România pentru comenzi peste 349 Ron

Colectia Lavis

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Iubitorii de vintage pot alege acum un covor din colecția Lavis, pentru că acestea sunt cele mai potrivite pentru a crea ideea trecut adus cu ușurință în prezent și de tradițional îmbinat cu modern. Cu un aspect spectaculos, care vă duce cu gândul la anii care au trecut, acest tip de articol este ideal pentru a hrăni artistul din dumneavoastră și pentru a vă conduce pe culmile necunoscute ale design-ului interior. 
 
Este totuși important să menționăm că tipul acesta de covor este cel mai versatil pe care îl puteți alege. De ce? Ei bine, datorită culorilor neutre, a nuanțelor de gri, cafeniu, albastru și maro, produsele își poate face cu ușurință apariția în diverse încăperi, indiferent de contextul sau de stilul în care sunt amenajate acestea. 
 
Lipsa unei complexități geometrice transformă covoarele din această categorie în opțiunile perfecte în momentul în care doriți să selectați un produs care să iasă în evidență, dar în același timp care să se plieze perfect pe specificul încăperii. Mai mult, deși pot părea că au aspect șters, tocmai acesta este efectul care creează cu atât de multă ușurință ideea de vintage pe care o veți îndrăgi atât de mult. 
 
Avantajele pe care le veți avea dacă veți alege un produs din această colecție sunt nenumărate, iar unele dintre cele mai importante sunt referitoare la rezistența în timp a țesăturii covorului, care va fi una foarte mare. Compoziția este potrivită și din perspectiva faptului că nu poate scoate în evidență petele sau alte eventuale neplăceri, care ar putea apărea odată cu trecerea anilor. 
 
Colecția Lavis este ideală pentru a transforma orice încăpere într-un paradis al calmului, datorită tonurilor neutre care te provoacă la relaxare și la liniște și pace. Aceste produse sunt potrivite în diverse contexte și sunt necesare în casele celor care urmăresc cu atenție ca toate obiectele de decor dintr-o încăpere să se îmbine perfect unele cu celelalte.

Suport clienti Luni - Vineri: 10-17

0723287883 office@ronashome.ro
L-V 10-17
Suport

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!