Livrare gratuita în România pentru comenzi peste 349 Ron

Colectia Elif

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Colecția Elif mizează pe nuanțe calde de culori și pe îmbinări de linii curbe care să încadreze perfect un spațiu. Deși acestea ar putea părea neregulate, ele creează cu ușurință un model abstract care transformă covoarele din această categorie în soluții potrivite pentru camerele moderne, cu design minimalism, dar și în cazul unor camere mai complexe cu aspect dramatic. 
 
Astfel, vă punem la dispoziție o gamă de articole superbe care să fie ideale pentru toate criteriile de achiziție pe care le-ați putea avea și care să vă ofere totodată și libertatea de accesorizare de care aveți nevoie în design-ul casei. Totodată, pentru că nu mizăm doar pe elementele de estetică, vă garantăm că fiecare articol pe care îl veți achiziționa de la noi este realizat dintr-o compoziție de materiale puternice, care vă promit o rezistență fantastică în timp. 
 
Acest lucru, combinat cu aspectul modelelor de covoare din această colecție care este unul care creează atemporalitate, vă asigură că veți putea utiliza covorul ani de zile, fără să vă faceți griji referitorul la faptul că acesta nu va mai fi în trend. Fiecare model de covor poate fi achiziționat într-o mulțime de nuanțe, în așa fel încât să-l puteți selecta pe cel care se asortează cu celelalte elemente din cameră. 
 
Colecția de covoare Elif duce cu gândul la natură, la abstract și care în același timp poate să contureze cu ușurință un spațiu armonic, în concordanță perfectă din punct de vedere estetic. Suntem de părere că un covor ales bine poate fi puntea de legătură între decorul unei încăperi și mesajul pe care aceasta îl transmite, iar dacă personalitatea dumneavoastră este una înclinată către viață și către elemente puternice atunci vă recomandăm cu siguranță un articol din această categorie. 
 
Covorul va fi vedeta camerei, iar spațiul va fi cum nu se poate mai relaxant pentru a vă putea petrece aici timpul liber. 

Suport clienti Luni - Vineri: 10-17

0723287883 office@ronashome.ro
L-V 10-17
Suport

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!